HOGYAN ALAKULT KI A CSOMAG ÉS MIBEN MÁS?

Az elmúlt 13 év kitartó munkája meghozta a várva várt áttörést nálam és elérkeztem ehhez a mérföldkőhöz ahol megnyithatom ezt a lehetőséget a nagyközönség előtt. Egyre több nagyméretű, részletesen kidolgozott illusztráció kerül ki a kezeim közül, így egyre inkább a digitális festés irányába vettem az irányt. Más módszerrel készülnek a képek mint az egyedi portrék vagy az egyszerűbb illusztrációk esetében, lényegesen hosszabbra nyúlt az elkészítésük, viszont most ebben találtam meg leginkább önmagam, nagyon élvezem a hosszabb, napokon-heteken átívelő illusztrációk elkészítését. Ez az irány már sokkal inkább hasonlít a hagyományos festészethez. A részletes kidolgozottság végett ezeket a képeket már csak nagyméretben tettem elérhetővé, mert az apró részletek elvesznek a kisebb méretű nyomatokon.

MENNYI IDŐ AZ ELKÉSZÍTÉS?

Ezek a képek otthonotok ékeként funkcionálnak, gondos odafigyeléssel, precizitással készülnek, ezért ha ilyet szeretnétek minimum 1,5 hónappal előre érdemes leadni a megrendelést. Az elkészítési idő függ az aktuális kapacitásomtól, 3-5 hét is lehet. Az elkészült kép nyomtatása és szállítása a végső egyeztetés utáni 1 hétben megvalósul.

MILYEN TERVEZÉSI LEHETŐSÉGEK VANNAK?

A lehetőségek tárháza ennél a csomagnál végtelen, akár portrékról, akár teljes alakos illusztrációkról, akár csoportképről legyen szó. Helyszínek tekintetében is határ a csillagos ég, bármely létező/kitalált helyszínt szívesen elkészítek, a kép hangulatát is otthonotokhoz igazíthatjuk.
TERVEZÉS MENETE
A tervezés 4 fázisból áll:
1. Kompozíciós vázlat 
2. Kidolgozottabb vázlat az apróbb elemekkel
3. Színvázlat a hangulat egyeztetésére
4. Végül a kidolgozott festmény.
A SAJÁT FESTMÉNYÜNK EREDETE

A mintaképen a saját esküvői fotónkból indultam ki, sajnos nem volt túl jó idő a nagy napunkon, nem is voltunk teljesen elégedettek a képeinkkel, annyira nem, hogy simán előhivassuk és kitegyük a falra, de kiindulási alapnak tökéletes.
Szerettük volna ha egy igazán különleges helyszínen tarthatjuk a kreatív fotózást, itt már nem is volt kérdés mi lesz a megoldás, ennyire jó helyet nem hiszem, hogy találtunk volna. 
Mióta elkészült az illusztráció, és a nyomat is megérkezett, imádjuk. Otthonunk legbecsesebb dísze lett. Sikerült sokkal érzelmesebbé tenni a festményt, mint amit a fotó tudott nyújtani, és persze így mindannyian szerepelhetünk a képen, hiszen a pici cicalányunk nem lehetett velünk a nagy napunkon, akármennyire szerettük volna.
MILYEN FORMÁBAN ÉRKEZIK A FESTMÉNY HOZZÁTOK?

A festmény fine art minőségben kerül nyomtatásra, ezzel a technológiával nyomtatnak nagyfelbontású fotókat kiállításokra. A színek tekintetében is tökéletes eredményre számíthatunk, a kivitelezés minden tekintetben profi. A festmény hordozója 180 grammos matt papír, ami lenyűgözővé teszi a végeredményt. A csomag nem tartalmaz keretet, hogy mindenki a saját otthonához megfelelőt választhasson, akár egyedi akár kész keretre essen a választás.
ÁRAZÁS, FIZETÉS
A festményekre az egyedi igényeknek megfelelően egyedi árajánlatot tudok adni, a részletes kidolgozottság és így a hosszú elkészítési idő miatt a festmények ára 140 ezer Forintnál kezdődik. Az ár sok mindentől függ, a személyek számától, a kisállatok számától, a háttértől...stb. ha érdekel a lehetőség kérlek írj nekem, kitalálunk egy menő koncepciót ami illik hozzátok és arra kalkulálom az árajánlatot.
Fizetés - utalással, 2 részletben - megrendelés leadása után a tervezés 1. fázisa előtt(40%), és a 4. fázis megkezdése előtt(60%).
SZÁLLÍTÁS
Szállítás: INGYENES szállítás Magyarország teljes területén! Festményeteket a FoxPost szállítja az ajtótokig. Külföldi szállításra is van lehetőség, ennek költségeiről és szállítási módjáról előzetesen egyeztetünk.
Ha szeretnétek egy mesébe illő jelenetet otthonotokba, ami csak a tiétek, megismételhetetlen és egyedi, vegyétek fel velem a kapcsolatot az oldal alján található jelentkezési formon.  
Küldés
Köszönöm! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!
Back to Top