Szia!
Köszöntelek itt nálam, ha itt vagy akkor valószínűleg szeretted vagy szeretteid megleptek téged az egyedi portré lehetőséggel. Amennyiben így van, és megvan az ajándék kuponod, kérlek a megrendelőlap kitöltésénél írd be a kupon kódját. 

TERVEZÉS
Az alapcsomag tartalma a digitális tervezés maga, emellé ajándékba választható, hogy mire kerüljön az elkészült rajz.
Tervezés: Személyek, kisállatok rajzolása digitálisan, a mintaképeken látható stílusban, személyre szabható rajzolt kerettel. A rajzolt kerethez nyugodtan jöhet egy kis leírás Rólad vagy Rólatok, mi az ami igazán jellemez, a mintaképek közt látható olyan ami természetkedvelőknek készült, de készítettem már virágokból is keretet valamint Harry Potter és Gyűrűk Ura tematikával is.
A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.


A tervezés mellé, lejjebb görgetve találhatók a választható portrés termékek, a csomagban 1 db ilyen termék szerepel, válaszd bármelyiket :) Ha szeretnél többet, arra is van lehetőség, az árakat mindegyiknél feltüntettem.
Ahogy említettem, többféleképpen is kérhető az elkészült portréd/kis kedvenc rajzod:
I. Keretbe zárt pillanat:
Kérd elkészült képedet nyomtatva, keretezve.
A képet A/4-es méretű 220 grammos texturált papírra nyomtatom. 
Fekete vagy fehér képkeretet is választhatsz.


További keretezett képek is kérhetők:
+5200 Ft/kép
II. "Ebből minden finomabb" portrés bögre
Elkészült képedet kérheted sima fehér vagy színes belsejű és fülű kerámia bögrére nyomtatva.
A kép egy darab általad választott színű bögrére kerül, melynek a hátuljára kérhetsz egy rövidke egyedi feliratot is. A bögrék 3dl űrtartalmúak, mosogatógépben tisztíthatók és mikrózhatók is.
Választható színek: Fehér, piros, sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, sötétzöld, égkék.


Ha nem csak egy hanem több bögrét is szeretnél, akár a család többi tagjának vagy magadnak egy másik portrés termék mellé:
+5200 Ft/bögre
III. Nélküled elindulni? Na még mit nem! vászontatyó: 
Elkészült képed már bárhová magaddal viheted, kérd vászontáskára nyomtatva. 

Ha másik portrés termék mellé szeretnél vászontáskát is:
+5200 Ft/ táska
​​​​​​​
IV. Organikus pamut póló
Már fehér organikus pamut pólóra is kérheted elkészült portrédat.
Elérhető méretek: S, M, L, XL, XXL
Ha páros pólóra vágysz, vagy az egész családot  felöltöztetnéd, van lehetőség plusz pólókat rendelni(nagyobb mennyiség(5db+) esetén kedvezmény jár):
+5200 Ft/ póló
​​​​​​​
V. Spirálfüzet
Egyedi portréd mostantól elkísérhet bárhová, A/5 méretű keményborítós spirálfüzet formájában is. Kifejezetten kis kedvenc portrékhoz találtam ki, de bármilyen egyedi kéréssel szívesen elkészítem. A füzetek kézzel készülnek, erős karton alappal, fóliával bevonva, hogy a minta ellenállóbb legyen. 
Belívek: 90 grammos sima, fehér papírral/ sima rózsaszín papírral vagy 220 grammos melegen sajtolt Fabriano papírral(vegyes technikákhoz)
Plusz füzetek: +5200 Ft/ füzet
RENDELÉS MENETE ÉS RÉSZLETEI
Az árak bruttó összegek és forintban értendők.
Szállítás: Az ajándékokat FoxPost szállítja az ajtódig vagy egy általad választott FoxPost automatába.
FONTOS! A csomag portréinak elkészítése 1,5-2 hetet is igénybe vehet, az aktuális kapacitásomtól függően. 
A színek valamennyire eltérhetnek a nyomtatott termékeken a digitálistól, és kijelzőnként is lehetnek árnyalatnyi különbségek, így ezek miatt nem tudok felelősséget vállalni. Ettől nem kell megijedni ezek nagyon apró eltérések szoktak lenni.
Fizetési mód a plusz portrés termékeknél: Előre utalással
Lejjebb görgetve egy kitöltendő űrlapot találsz, amiben elkérem a szükséges adatokat és információkat a portréddal kapcsolatban, majd az ott megadott email címen fogom felvenni veled a kapcsolatot, megírom, hogy az aktuális kapacitásom szerint mit mikor tudok Neked küldeni, valamint egyeztetjük a fennmaradó kérdéseket, ha vannak.
Először a vázlat kerül elkészítésre, itt kérhető még nagyobb változtatás, miután ezt leegyeztettük, utána készül a színes verzió, aminél apróbb kiegészítések, pontosítások még kérhetők. Amikor késznek nyilvánítjuk a rajzot, akkor látványtervet is küldök, hogy lásd hogyan mutat a választott tárgyon. Itt az elkészült kép már teljes méretben elérhető lesz számodra digitális formában. A rajzokkal kért termékek hetente egyszer érkeznek meg hozzám, hogy várhatóan mikor érkezik hozzád, arról üzenetben értesíteni foglak.
Amennyiben FoxPost automatába kéred a csomagod, kérlek a pontos címét is írd meg nekem mert sok városban több is van. A pontos címet itt tudod kikeresni: https://foxpost.hu/csomagautomatak
A rendeléshez ezt az űrlapot szükséges kitölteni, ahol az adatokat és a portréval kapcsolatos információkat tudod megadni:
Megrendelő űrlap

Ha bármilyen kérdés felmerül, emailben és instán is fel teheted, keress bátran! :)

Ölelés,

Rita - Smera
Back to Top