EGYEDI PORTRÉK
Rengeteg minden történt az elmúlt egy évben, sokat fejlesztettem a portrékon is. Mivel most egy sokkal több időt igénylő, részletesebb stílusban készülnek, hosszabb határidővel és havi szinten limitált számban tudom elvállalni az elkészítésüket, hogy mindegyikük megkaphassa a kellő gondoskodást és odafigyelést.
Úgy alakítottam, hogy a digitális tervezés mellé ajándékba választható, hogy mire kerüljön a rajz, ezekhez készítettem több csomagot, lentebb olvashattok róluk, a rajzolás ára pedig a következőképp alakul:

Alap tervezés: 2 személy + 1 (opcionális) kisállat rajzolása digitálisan a mintaképen látható stílusban. A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.

Digitális portré rajzolás - 38 ezer Forint 
- További személyek esetén + 8000 Ft/fő 
- Kis kedvenceknél +5500 Ft/kisállat

Az előző évben nagy szerepet kaptak a szőrős gyerekek is, így rájuk is gondoltam: 1 kis(/nagy) állatka rajzolása digitálisan, a mintakép stílusában( kicsit részletesebb kidolgozással).
Digitális kisállat rajzolás - 18 ezer Forint
- Kérhető több kis kedvenc is +5500 Ft/kisállat
Ahogy említettem, többféleképpen is kérhető az elkészült portréd/kis kedvenc rajzod:
I. Keretbe zárt pillanat csomag : Kérd elkészült képedet nyomtatva, keretezve.
A képet A/4-es méretű 250 grammos újrahasznosított papírra nyomtatom. A papír különlegessége, hogy textiliparból származó anyagok újrahasznosításával készül, sajátos textúrával rendelkezik amely még különlegesebbé teszi a rá kerülő képet.
Fekete vagy fehér képkeretet is választhatsz.

Jelenleg csak fehér keret érhető el!

További keretezett képek is kérhetők:
+3800 Ft/kép
II. "Ebből minden finomabb" bögre csomag : Elkészült képedet kérheted sima fehér vagy színes belsejű és fülű kerámia bögrére nyomtatva.
A kép egy darab általad választott színű bögrére kerül, melynek a hátuljára kérhetsz egy rövidke egyedi feliratot is. A bögrék 3dl űrtartalmúak, mosogatógépben tisztíthatók és mikrózhatók is.
Választható színek: Fehér, piros, sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, sötétzöld, égkék.


Ha nem csak egy hanem több bögrét is szeretnél, akár a család többi tagjának vagy magadnak, esteleg egy másik csomag mellé:
+3800 Ft/bögre
III. Nélküled elindulni? Na még mit nem! vászontatyó csomag: Elkészült képed már bárhová magaddal viheted, kérd vászontáskára nyomtatva.  A csomag 1db táskát tartalmaz.

Ha másik csomag mellé szeretnél vászontáskát is:
+3800 Ft/ táska
​​​​​​​
Az árak bruttó összegek és forintban értendők.
Szállítás: INGYENES szállítás Magyarország teljes területén! Az ajándékokat FoxPost szállítja az ajtódig vagy egy általad választott FoxPost automatába.
FONTOS! A rendelések elkészítése 1,5-2 hetet is igénybe vehet, az aktuális kapacitásomtól függően, így kérlek időben jelezd nekem ha egyedi portréval szeretnéd megajándékozni szerette(i)d. 
A színek valamennyire eltérhetnek a nyomtatott termékeken a digitálistól, és kijelzőnként is lehetnek árnyalatnyi különbségek, így ezek miatt nem tudok felelősséget vállalni. Ettől nem kell megijedni ezek nagyon apró eltérések szoktak lenni.
Fizetési mód: Előre utalással
A Formban megadott email címen felveszem veled a kapcsolatot és megírom, hogy az aktuális kapacitásom szerint mit mikor tudok Neked küldeni, valamint egyeztetjük a végösszeget. Eztán a megadott email címre küldöm a számlát amin az utalási adatok szerepelnek.
A vázlat az utalás beérkezését követő 3-5 munkanapban kerül elkészítésre, majd ha ez egyeztettük a színes verzió még 3-5 nap mire elkészül. Ekkor még pontosíthatunk a rajzon ha szükséges, és ha késznek nyilvánítjuk akkor látványtervet is küldök, hogy lásd hogyan mutat a választott tárgyon, főként a színes bögrék esetében lényeges ez a lépés. Itt az elkészült kép már teljes méretben elérhető lesz számodra digitális formában. A rajzokkal kért termékek hetente egyszer érkeznek meg hozzám, hogy várhatóan mikor érkezik hozzád arról üzenetben értesíteni foglak.
A rendeléshez a következő lépésekre van szükség:
Most már egy űrlapon keresztül is le tudod adni a megrendelésed:
Megrendelő űrlap
Megrendelés menete:
1. Írd meg, hogy hány személy és kisállat szerepeljen a képen, valamint, hogy melyik csomagot szeretnéd. A háttér színét is írd meg nekem, plusz ha van külön kérésed például, hogy az egyik képen fonott hajjal szerepelsz a többin viszont nem, de te a fonatosat szeretnéd akkor ezt is írd meg nekem, ugyan így lehet ruhára, kiegészítőre vonatkozó kérés is.
A nyomtatott keretezett verziónál a keret színét is írd meg kérlek: Fehér/Fekete
A bögrés csomagoknál a bögre színét ne felejtsd el feltüntetni.
Ha valamiből több darabot szeretnél azt is ennél a lépésnél jelezd nekem.


2. Szükségem lesz 3-5 vagy akár több, jó minőségű fotóra (ne legyen homályos, elmosódott, túl sötét, napszemüveges(kivéve ha a rajzot is úgy kéred), telóval arckitakarós, stb…), főleg szemből és kissé oldalnézetből készült képek a legjobbak.

3. Ezen kívül még küldd el nekem a számlázáshoz az adatokat:

Név, számlázási cím, email cím
Szállítási adatokhoz ezekre lesz szükségem:
Név, szállítási cím, telefonszám!!

Amennyiben FoxPost automatába kéred a csomagod, kérlek a pontos címét is küldd el nekem mert némelyik városban több is van. A pontos címet itt tudod kikeresni: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Az utalási adatok az email címedre érkező számlán lesznek feltüntetve!
A megrendelés az utalással véglegesíthető, a fentebb említett elkészítési idő a beérkezés napjától számolható.

Remélem elnyerte a tetszésed az egyedi ajándék készítésének lehetősége. Nálam minden fázis örömmel és nagy odafigyeléssel készül, imádom meglepni a szeretteim, látni az arcukon a meghatódottságot, a boldogságot, ezt a csodálatos érzést szeretném továbbadni Neked is, hogy átélhesd, hiszen adni a legjobb. Bízom benne, hogy hamarosan a Te, nagy meglepetést okozó ajándékodat is elkészíthetem. Keress bizalommal!

Ölelés,
Rita - Smera
Back to Top