Messy Marker Valentine's Day Sparkle
Messy Marker Valentine's Day Cake
Messy Marker Valentine's Day Valentine's Sale

Az egyedi portrékat 2 csomagban érheted el:

1. ALAPCSOMAG


Alap tervezés: Portré 1 vagy több személlyel +1 ( opcionálisan választható) kisállat rajzolása digitálisan a mintaképeken látható stílusban, személyre szabható rajzolt kerettel. A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.


- Kérhető kiskedvenc portré is (18 ezer Forinttól)


A tervezések mellé, lejjebb görgetve találhatók a választható portrés termékek, az alapcsomagban 1 db ilyen termék szerepel(kivéve puzzle), válaszd bármelyiket :) Ha többet szeretnél, arra is van lehetőség.

2. TEMATIKUS PORTRÉ, HÁTTERES KIALAKÍTÁS


Kérhető tematikus portré, ahol mintegy jelenetben szerepeltek, általatok megadott helyszínen és kiegészítőkkel, hangulattal(pl.:az első randitok) vagy választható speciális ruházat és egyedi keret kérhető(pl.: A nagy pénzrablás portré lentebb, vagy a fantasy, írói boszis portré)

Az ártáblázat a mintaképekhez lett igazítva, más variációk is kérhetők, ezekre az ár megbeszélés kérdése, adhatunk hozzá plusz opciókat és el is vehetünk belőle, ahogy Neked ideális. :)

Nagyon szeretem a kihívásokat és a vicces, elvetemült ötleteket, szóval bártan keressetek ilyen kéréssel is. Ha nincs konkrét ötlet, de nagyon jellemez titeket valami, például óriási pizza imádók vagytok, vagy mindenetek a túrázás, esetleg nagy Gyűrűk ura fanok vagytok, akkor írjátok meg, bízzátok rám nyugodtan, kitalálok rá valami izgalmas jelenetet.


A képek A/4 méretben készülnek, ha nagyobb méretben szeretnéd, kérlek előre jelezd nekem és ennek függvényében kalkulálom az egyedi árajánlatot.


-14%

Minden egyedi portré csomag árából

A listaárak nem tartalmazzák a kedvezményt.

Egyedi portré ártáblázat

- A/4 méretű portrékhoz

Messy Marker Valentine's Day Crown
Messy Marker Valentine's Day Love Yourself
Messy Marker Valentine's Day Mr and Mrs
Messy Marker Valentine's Day Heart Arrow
Messy Marker Valentine's Day Heart
Messy Marker Valentine's Day Cake

Ahogy említettem, többféleképpen is kérhető az elkészült portréd/kis kedvenc rajzod:


I. Keretbe zárt pillanat:

Kérd elkészült képedet nyomtatva, keretezve.

A képet 220 grammos texturált papírra nyomtatom.

A keret mérete: 20x25 cm

Fekete vagy fehér képkeretet is választhatsz, valamint lehetőség van szárazvirágokkal(+3000 Ft) díszítve vagy sima keretbe kérni.


További keretezett képek is kérhetők:

sima keretben: +5500 Ft/kép

szárazvirágokkal díszített keretben:

+8500 Ft/kép


II. "Ebből minden finomabb" portrés bögre:


Elkészült képedet kérheted sima fehér vagy színes belsővel és füllel rendelkező kerámia bögrére nyomtatva.

A kép egy darab általad választott színű bögrére kerül, melynek a hátuljára kérhetsz egy rövidke egyedi feliratot is. A bögrék 3dl űrtartalmúak.

Választható színek: Fehér, piros, sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, sötétzöld, égkék.


Ha nem csak egy, hanem több bögrét is szeretnél, akár a család többi tagjának vagy magadnak egy másik portrés termék mellé:

+5500 Ft/bögre


III. Közös pillanatok - Családi portrés puzzle:

Melyik szülő, nagyszülő ne akarná minden nap látni az unokákat, nem igaz?

Ezzel az ajándékkal nem csak egy örök emléket választasz a falra, de az egész családot az asztal köré vonzhatod, így ez egy kedves közös program is lehet mindenki számára.

A kirakott kép pedig 33,5 x 48 cm-es méretben díszítheti majd az ajándékozott fél otthonát.

A dobozra kérhető egy 3-4 szavas egyedi felirat is, amivel még személyesebbé tehető.

A puzzle 500 darabos verzióban érhető el.


A puzzle nem az alapcsomag része, ha így kéred a portréd:

+10 000 Ft/ puzzle


Messy Marker Valentine's Day Perfect Match
Messy Marker Valentine's Day Heart

RENDELÉS MENETE ÉS RÉSZLETEI


Az árak bruttó összegek és forintban értendők.

Szállítás: INGYENES szállítás Magyarország teljes területén! Az ajándékokat FoxPost szállítja az ajtódig vagy egy általad választott FoxPost automatába.

FONTOS! Az alapcsomag portréinak elkészítése 1,5-2 hetet is igénybe vehet, az aktuális kapacitásomtól függően, így kérlek időben jelezd nekem ha egyedi portréval szeretnéd megajándékozni szerette(i)d.


A színek valamennyire eltérhetnek a nyomtatott termékeken a digitálistól, és kijelzőnként is lehetnek árnyalatnyi különbségek, így ezek miatt nem tudok felelősséget vállalni. Ettől nem kell megijedni ezek nagyon apró eltérések szoktak lenni.


Fizetési mód: Előre utalással


Lejjebb görgetve találsz egy kitöltendő űrlapot, amiben elkérem a szükséges adatokat és információkat a portréddal kapcsolatban, majd az itt megadott email címen fogom felvenni veled a kapcsolatot, megírom, hogy az aktuális kapacitásom szerint mit mikor tudok Neked küldeni, valamint egyeztetjük a fennmaradó kérdéseket, ha vannak, és a végösszeget. Miután elfogadod az opciókat, utána a megadott email címre elküldöm a számlát, amin az utalási adatok szerepelnek.


A vázlat az utalás beérkezését követően kerül elkészítésre, itt kérhető még nagyobb változtatás, miután ezt leegyeztettük, utána készül a színes verzió, aminél apróbb kiegészítések, pontosítások még kérhetők. Amikor késznek nyilvánítjuk a rajzot, akkor látványtervet is küldök, hogy lásd hogyan mutat a választott tárgyon. Itt az elkészült kép már teljes méretben elérhető lesz számodra digitális formában. A rajzokkal kért termékek hetente egyszer érkeznek meg hozzám, hogy várhatóan mikor érkezik hozzád, arról üzenetben értesíteni foglak.


Amennyiben FoxPost automatába kéred a csomagod, kérlek a pontos címét is írd meg nekem, mert sok városban több is van. A pontos címet itt tudod kikeresni:

https://foxpost.hu/csomagautomatak


Az utalási adatok az email címedre érkező számlán lesznek feltüntetve!

A megrendelés az utalással véglegesíthető, a fentebb említett elkészítési idő a beérkezés napjától számolható.


A rendeléshez ezt az űrlapot szükséges kitölteni, ahol az adatokat és a portréval kapcsolatos információkat tudod megadni:

Megrendelő űrlap


Remélem elnyerte a tetszésed az egyedi ajándék készítésének lehetősége. Nálam minden fázis örömmel és nagy odafigyeléssel készül, imádom meglepni a szeretteim, látni az arcukon a meghatódottságot, a boldogságot, ezt a csodálatos érzést szeretném továbbadni Neked is, hogy átélhesd, hiszen adni a legjobb. Bízom benne, hogy hamarosan a Te, nagy meglepetést okozó ajándékodat is elkészíthetem. Keress bizalommal!


Ölel,

Rita - Smera


Messy Marker Valentine's Day Hearts
Messy Marker Valentine's Day Heart Arrow
Messy Marker Valentine's Day Love
Messy Marker Valentine's Day Heart
Messy Marker Valentine's Day Heart
Messy Marker Valentine's Day Sparkle
Messy Marker Valentine's Day Hugs and Kisses
Pink rainbow with heart Valentine Day

Kérdésed van?

email cím

ritasmgi@gmail.com