Wiggly Circle

-10%

Mexico Poinsettia Flowers Illustration
Mexico Poinsettia Flowers Illustration

Az egyedi portrékat 2 csomagban érheted el:

1. ALAPCSOMAG


Alap tervezés: Portré 1 vagy több személlyel +1 ( opcionálisan választható) kisállat rajzolása digitálisan a mintaképeken látható stílusban, személyre szabható rajzolt kerettel. A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.


- Kérhető kiskedvenc portré is (18 ezer Forinttól)


A tervezések mellé, lejjebb görgetve találhatók a választható portrés termékek, az alapcsomagban 1 db ilyen termék szerepel(kivéve puzzle), válaszd bármelyiket :) Ha többet szeretnél, arra is van lehetőség.

2. TEMATIKUS PORTRÉ, HÁTTERES KIALAKÍTÁS


Kérhető tematikus portré, ahol mintegy jelenetben szerepeltek, általatok megadott helyszínen és kiegészítőkkel, hangulattal(pl.:az első randitok) vagy választható speciális ruházat és egyedi keret kérhető(pl.: A nagy pénzrablás portré lentebb, vagy a fantasy, írói boszis portré)

Az ártáblázat a mintaképekhez lett igazítva, más variációk is kérhetők, ezekre az ár megbeszélés kérdése, adhatunk hozzá plusz opciókat és el is vehetünk belőle, ahogy Neked ideális. :)

Nagyon szeretem a kihívásokat és a vicces, elvetemült ötleteket, szóval bártan keressetek ilyen kéréssel is. Ha nincs konkrét ötlet, de nagyon jellemez titeket valami, például óriási pizza imádók vagytok, vagy mindenetek a túrázás, esetleg nagy Gyűrűk ura fanok vagytok, akkor írjátok meg, bízzátok rám nyugodtan, kitalálok rá valami izgalmas jelenetet.


A képek A/4 méretben készülnek, ha nagyobb méretben szeretnéd, kérlek előre jelezd nekem és ennek függvényében kalkulálom az egyedi árajánlatot.


Christmas Wreath

Idén már csak digitális portré rendelhető

így 10% kedvezménnyel lehet a Tiéd

Egyedi portré ártáblázat

- A/4 méretű portrékhoz

Wiggly Circle

-10%

Ahogy említettem, többféleképpen is kérhető az elkészült portréd/kis kedvenc rajzod:


I. Keretbe zárt pillanat:

Kérd elkészült képedet nyomtatva, keretezve.

A képet 220 grammos texturált papírra nyomtatom.

A keret mérete: 20x25 cm

Fekete vagy fehér képkeretet is választhatsz, valamint lehetőség van szárazvirágokkal(+3000 Ft) díszítve vagy sima keretbe kérni.


További keretezett képek is kérhetők:

sima keretben: +5500 Ft/kép

szárazvirágokkal díszített keretben:

+8500 Ft/kép


Mexico Poinsettia Border

II. "Ebből minden finomabb" portrés bögre:


Elkészült képedet kérheted sima fehér vagy színes belsővel és füllel rendelkező kerámia bögrére nyomtatva.

A kép egy darab általad választott színű bögrére kerül, melynek a hátuljára kérhetsz egy rövidke egyedi feliratot is. A bögrék 3dl űrtartalmúak.

Választható színek: Fehér, piros, sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, sötétzöld, égkék.


Ha nem csak egy, hanem több bögrét is szeretnél, akár a család többi tagjának vagy magadnak egy másik portrés termék mellé:

+5500 Ft/bögre


Mexico Poinsettia Border

III. Közös pillanatok - Családi portrés puzzle:

Melyik szülő, nagyszülő ne akarná minden nap látni az unokákat, nem igaz?

Ezzel az ajándékkal nem csak egy örök emléket választasz a falra, de az egész családot az asztal köré vonzhatod, így ez egy kedves közös program is lehet mindenki számára.

A kirakott kép pedig 33,5 x 48 cm-es méretben díszítheti majd az ajándékozott fél otthonát.

A dobozra kérhető egy 3-4 szavas egyedi felirat is, amivel még személyesebbé tehető.

A puzzle 500 darabos verzióban érhető el.


A puzzle nem az alapcsomag része, ha így kéred a portréd:

+10 000 Ft/ puzzle


Mexico Poinsettia Border
Christmas Holly Leaf Decoration
Christmas Holly Leaf Decoration
Christmas Holly Leaf Decoration

RENDELÉS MENETE ÉS RÉSZLETEI


Az árak bruttó összegek és forintban értendők.

Szállítás: INGYENES szállítás Magyarország teljes területén! Az ajándékokat FoxPost szállítja az ajtódig vagy egy általad választott FoxPost automatába.

FONTOS! Az alapcsomag portréinak elkészítése 1,5-2 hetet is igénybe vehet, az aktuális kapacitásomtól függően, így kérlek időben jelezd nekem ha egyedi portréval szeretnéd megajándékozni szerette(i)d.


A színek valamennyire eltérhetnek a nyomtatott termékeken a digitálistól, és kijelzőnként is lehetnek árnyalatnyi különbségek, így ezek miatt nem tudok felelősséget vállalni. Ettől nem kell megijedni ezek nagyon apró eltérések szoktak lenni.


Fizetési mód: Előre utalással


Lejjebb görgetve találsz egy kitöltendő űrlapot, amiben elkérem a szükséges adatokat és információkat a portréddal kapcsolatban, majd az itt megadott email címen fogom felvenni veled a kapcsolatot, megírom, hogy az aktuális kapacitásom szerint mit mikor tudok Neked küldeni, valamint egyeztetjük a fennmaradó kérdéseket, ha vannak, és a végösszeget. Miután elfogadod az opciókat, utána a megadott email címre elküldöm a számlát, amin az utalási adatok szerepelnek.


A vázlat az utalás beérkezését követően kerül elkészítésre, itt kérhető még nagyobb változtatás, miután ezt leegyeztettük, utána készül a színes verzió, aminél apróbb kiegészítések, pontosítások még kérhetők. Amikor késznek nyilvánítjuk a rajzot, akkor látványtervet is küldök, hogy lásd hogyan mutat a választott tárgyon. Itt az elkészült kép már teljes méretben elérhető lesz számodra digitális formában. A rajzokkal kért termékek hetente egyszer érkeznek meg hozzám, hogy várhatóan mikor érkezik hozzád, arról üzenetben értesíteni foglak.


Amennyiben FoxPost automatába kéred a csomagod, kérlek a pontos címét is írd meg nekem, mert sok városban több is van. A pontos címet itt tudod kikeresni:

https://foxpost.hu/csomagautomatak


Az utalási adatok az email címedre érkező számlán lesznek feltüntetve!

A megrendelés az utalással véglegesíthető, a fentebb említett elkészítési idő a beérkezés napjától számolható.


A rendeléshez ezt az űrlapot szükséges kitölteni, ahol az adatokat és a portréval kapcsolatos információkat tudod megadni:

Megrendelő űrlap


Remélem elnyerte a tetszésed az egyedi ajándék készítésének lehetősége. Nálam minden fázis örömmel és nagy odafigyeléssel készül, imádom meglepni a szeretteim, látni az arcukon a meghatódottságot, a boldogságot, ezt a csodálatos érzést szeretném továbbadni Neked is, hogy átélhesd, hiszen adni a legjobb. Bízom benne, hogy hamarosan a Te, nagy meglepetést okozó ajándékodat is elkészíthetem. Keress bizalommal!


Ölel,

Rita - Smera


Mexico Poinsettia Flowers Illustration

Kérdésed van?

email cím

ritasmgi@gmail.com